Voetbal.NL App

Download de App

Download hem nu en stel je account in met het e-mailadres waarmee je bij Quick’20 bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en auto-indeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Quick’20 afspeelt.

Android

Scan met je camera onderstaande QR code

Of klik op het Play Store logo

Apple

Scan met je camera onderstaande QR code

Of klik op het App Store logo

Account instellen

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  • Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er voor dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij Quick’20 bekend bent.

 

  • Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het e-mailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij Quick’20 in de ledenadministratie bekend bent.

Weet je niet met welk e-mailadres je bekend bent bij Quick’20 stuur dan een mail naar secretariaat@quick20.nl

 

  • Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app.

 

Meerdere kinderen

Heb je meerdere kinderen bij Quick’20 voetballen en is je e-mailadres gekoppeld aan meerdere leden? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.

 

Zichtbaarheid in de App

Privacy

Uiteraard voldoet de app aan de nieuwe privacy-richtlijnen. Je bent er zelf de baas over hoe je als lid van de KNVB verschijnt in de voetbal.nl app

 

Instellen

Dit kun je direct na het inloggen via de Voetbal.nl app doen of (later) binnen de Voetbal.nl app via het menu Instellingen > Mijn persoonsgegevens. Om het via de Voetbal.nl website aan te kunnen passen klik je bij jouw profiel op Instellingen.

 

Verzoek

Je kunt jezelf in principe dus helemaal afschermen. Maar wij stellen toch voor om minimaal voor Beperkt te kiezen zodat in ieder geval je naam zichtbaar is. Dit heeft als voordelen:

  • Je teamleider kan via de app bijvoorbeeld heel snel zien wie er wel/niet beschikbaar zijn voor een wedstrijd of wie er/wel niet op de training komen.
  • Hij ziet dan een overzicht met teamspelers in plaats van een lijst waarin bij de helft van de aanmeldingen “Afgeschermd” staat

mogelijkheden:

Normaal – naam en foto zijn zichtbaar

Beperkt – naam is zichtbaar

Afgeschermd – naam en foto zijn niet zichtbaar

 

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube