Sponsoren

Quick'20, Door passie tot veel in staat!

Topsport en sponsoring gaan hand in hand. Zonder de financiële ondersteuning van het bedrijfsleven geen prestaties die tot de verbeelding spreken. Dit geldt ook voor Quick'20, dat weliswaar als 's lands grootste voetbalverenigingen geldt, maar dat net zo afhankelijk is van externe gelden als elke andere club. Quick'20 doet het graag op eigen kracht, met eigen talent. Talent dat afkomstig is uit de eigen geroemde opleiding. Het betalen van spelers is uit den boze, in plaats daarvan gaat Quick'20 voor optimale randvoorwaarden. Zowel voor het vlaggenschip, als ook zeker voor onze jeugdopleiding die al menig talent heeft voortgebracht.

Voor ons “Team Commercie” ligt er de uitdaging om de sponsoren dichter bij de club te brengen en het persoonlijk contact te intensiveren. De sponsoren moeten, net als onze leden, trots kunnen zijn op de vereniging en het gevoel hebben een belangrijke bijdrage te leveren aan de continuïteit en ambitie van Quick’20. Wij als Quick’20 daarentegen moeten onze partners de exposure en uitstraling kunnen bieden waar zij recht op hebben.

Quick’20 verbind mensen met elkaar op vele vlakken: sportief, sociaal maar ook zakelijk!

Met een brede jeugdopleiding en een actief ledenbestand van ruim 1800 leden brengen wij onze vereniging samen met onze sponsoren breed onder de aandacht, zowel lokaal, regionaal en zelfs landelijk.

Sponsoring is mogelijk op vele vlakken. Van afgewogen sponsorpakketten tot maatwerk.

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze ambassadeurs (zie Team Commercie) of stuur een mail naar teamsponsoring@quick20.nl

 

 

 

 

 

 

 

 


COMITE VAN AANBEVELING

  • Jan Vennegoor of Hesselink MEER
  • Bjorn Kuipers MEER
  • Jill en Rene Roord MEER

Sponsoren

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube