Algemene Clubinfo

KVV Quick’20 werd op 12 oktober 1920 als RKSV Quick opgericht.

In haar bijna 100-jarig bestaan is de vereniging, die inmiddels meer dan 1800 leden kent, uitgegroeid tot een van de grootste zondagamateurvereniging van het land. Met ruim 100 teams (waaronder meisjes- en een vrouwenteam) neemt de club deel aan de competitie.

KVV Quick’20 speelt sinds 18 augustus 1963 op het sportpark Vondersweijde. Het sportpark bestaat uit acht speelvelden verdeeld in:

  • één natuurgrasveld (hoofdveld 1), drie kunstgrasvelden (velden 2, 3 en 4) en een pupillenveld met kunstgras (5) aan de zijde van de Primulastraat
  • drie natuurgrasvelden, waarvan één speelveld (veld 6) en twee wedstrijd- en
    tevens trainingsvelden (7 en 8, zgn. wetravelden) aan de overzijde van de
    Rondweg te bereiken via een voetgangerstunnel

Het hoofdveld heeft een capaciteit van 5000 plaatsen, waarvan 1500 overdekte staanplaatsen en 600 overdekte zitplaatsen.

Er zijn drie gebouwen met kleedkamers en andere voorzieningen:

  • Hoofdgebouw, achter de hoofdzittribune met twee kleedkamers, twee scheidsrechterkleedkamers, medische ruimte, toiletgroep, wasruimte met kledingvoorzieningen en een ballenhok.
  • Gebouw met 16 kleedkamers en toiletgroep achter veld 5.
  • Gebouw, vier kleedkamers en scheidsrechterkleedkamer en toiletruimte, zgn. Petermankleedkamers achter veld 3 aan de zijde van de ingang aan de Hyacinthstraat.

Het clubgebouw met jeugdhome en op de eerste verdieping van het clubgebouw een bestuurs- en tevens sponsorruimte bevindt zich tussen het hoofdveld en de velden 4 en 5.

SONY DSC

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube