Vrijwilligers Commissie

Vrijwilligers vervullen binnen Quick’20 een bijzondere, gewaardeerde en onmisbare rol voor de uitvoering van alle activiteiten binnen, door en voor de vereniging. Dat is dan ook met zoveel woorden vastgelegd in de missie en visie van de vereniging: de vrijwilliger als de belangrijkste sponsor van de vereniging.

Het vrijwilligersbeleid van Quick is gebaseerd op het volgende uitgangspunt :
Lid zijn (of kinderen hebben die lid zijn) van Quick’20 betekent ook dat je de bereidheid hebt om een actieve rol binnen de vereniging op je te nemen. Daarbij kan die activiteit op een zeer flexibele manier invulling krijgen, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en (on)mogelijkheden

De vrijwilligerscommissie neemt een centrale plaats voor wat betreft de uitvoering van het vrijwilligersbeleid. Het voornaamste doel van de commissie is om er voor te zorgen dat er voldoende vrijwilligers zijn (en blijven) om een vereniging als Quick’20 draaiende te houden. Daarom is binnen de vereniging een vrijwilligerscommissie actief.

De Vrijwilligers Commissie bestaat uit: Jorieke Peters (coördinatie), Nicole Richters, Martin ten Hoopen en Ron Ensink.

Wil je graag meer informatie rondom de mogelijkheden als vrijwilliger binnen Quick’20? Of heb je als bestaande vrijwilliger vragen en/of opmerkingen ?

Neem dan contact met ons op!
De commissie is bereikbaar via mail: vrijwilligers.quick20@outlook.com
maar ook via het volgende mobiele nummer: 065738 4269 (ook beschikbaar voor Whats App).

Klik hier voor de “Vrijwilligerswijzer Quick’20” Hierin vind je alle informatie over het actief zijn als vrijwilliger binnen onze vereniging.

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube