Nieuws

Team van de Week: Quick MO13-1

woensdag 19 juni 2024 - Algemeen


Note: Met terugwerkende kracht publiceren wij als nog de teams van de afgelopen weken.

Mooie basis voor succes

25 mei 2024, Quick MO13-1 ontvangt koploper ATC’65 MO13-1. Het is de laatste wedstrijd van dit seizoen. De vorige keer verloor Quick kansloos en met grote cijfers van deze tegenstander. Wordt het vandaag een herhaling van zetten?

De selectie is niet bepaald breed, in totaal heeft het team 12 speelsters waarvan er vandaag eentje geblesseerd is. Geen wissels dus. Sommige speelsters zijn al bij elkaar sinds MO9, anderen zijn er in de loop van de jaren bijgekomen. Trainer Bert is er in geslaagd er een hecht collectief van te maken. Aan het begin van dit seizoen had Quick de balans nog niet gevonden en het team stond een tijdje stijf onderaan op plek 8. De laatste wedstrijden liepen veel beter en nu staan de meiden op een keurige 4e plek.

ATC laat vanaf de aftrap zien dat ze echt goed kunnen voetballen. Vloeiende aanvallen, het veld breed houden, de vrije man vinden. Quick laat zich niet gek maken en laat goed samenspel zien en door een tomeloze inzet worden duels gewonnen. ATC komt er het eerste kwartier gewoonweg niet doorheen en Quick laat zelfs een paar mooie counters zien. Dan krijgt ATC een vrije trap in de 16 van Quick en de bal wordt in de kruising gekruld. Daar kon zelfs keeper Antonia niet bij. Met een afstandsschot brengt ATC de ruststand op 0-2.

In de rust geeft trainer Bert een aantal tactische aanwijzingen en die hebben effect. Topscorer Feline zet Quick op 1-2 en dan hangt de gelijkmaker zelfs in de lucht. Maar ATC zet een tandje bij en scoort nog twee keer. De eindstand is 1-4. Quick heeft het prima gedaan maar ATC was vandaag gewoon een maatje te groot. (Wo)man of the match? Evi wijst Pip aan. Maar eigenlijk verdient het hele team deze eer.

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube