Nieuws

Team van de Week: JO15-8

maandag 17 juni 2024 - Algemeen


Note: Met terugwerkende kracht publiceren wij als nog de teams van de afgelopen weken.

Zijn dromen bedrog?

18 mei 2024, Quick JO15-8 ontvangt Vogido JO15-6, de laatste wedstrijd van dit seizoen. Als Quick vandaag wint en koploper Fleringen twee keer verliest dan is Quick kampioen. Dat is een mooie droom maar vaak zijn dromen bedrog toch?

Dit is een samengesteld team, sommige jongens spelen al een paar jaar samen, anderen zijn dit seizoen erbij gekomen. De kracht van het team is dat ze op het veld samen er vol voor gaan en dat heeft zich vertaald in de huidige mooie nummer 2 positie op de ranglijst. Is deze goede lijn vandaag vol te houden? Het team twijfelt niet, ze gaan winnen.

Dat ze willen of gaan winnen is in de eerste helft echt niet te zien. Vogido heeft het beste van het spel en Quick loopt er achteraan. Het spel is slap en haastig en rommelig, Quick krijgt geen voet aan de trapper,. Vogido scoort en dat is voor de neutrale toeschouwer ook terecht. In de rust vertellen de twee coaches wat ze er van vinden en daar is helemaal geen woord Spaans bij. Het is stil en de koppies hangen als ze deze spreekwoordelijke schop onder hun achterste krijgen.

In de tweede helft is te zien dat de donderspeech en ook een paar omzettingen duidelijk geholpen hebben, Is het spel nu opeens zoveel beter? Nee, maar er is veel meer inzet en bezieling en de duels worden aangegaan en gewonnen. Job en Luuk scoren en nu loopt Vogido achter de feiten aan. De toeschouwers hadden het eigenlijk al verwacht, dit team is altijd pas op dreef in de tweede helft. Vogido geeft niet op en countert vervaarlijk, gelukkig is keeper Julian in vorm. Er wordt niet meer gescoord, het blijft 2-1.

Maar helaas, koploper Fleringen heeft vandaag gewonnen en is dus kampioen. Dromen zijn inderdaad bedrog maar het team staat op een mooie en verdiende tweede plek. Dat belooft wat voor het komende seizoen. Succes team!

Bekijk hier de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube