Nieuws

Quick ’20 JO17-1 wint de bekerfinale met overmacht!

dinsdag 4 juni 2024 - Algemeen


Op zaterdag 1 juni sloot Quick ’20 JO17-1 het seizoen af met een fantastische prestatie door de bekerfinale te winnen. Onder leiding van trainer Stan Veger, wist het team net als het eerste elftal het bekertoernooi winnend af te sluiten.
Na eerdere overwinningen tegen onder andere De Esch, Achilles Enschede, Lochem en CSV, stond in de finale de sterke tegenstander Bennekom JO17-1 op het programma. Bennekom, de glansrijke kampioen, was een geduchte tegenstander, maar dat Quick ’20 met maar liefst 8-3 zou winnen, overtrof alle verwachtingen. De overwinning werd groots gevierd op het sportpark van Brummen.
De voorbereiding was niet zonder uitdagingen, gezien de tegenvallers aan het eind van het seizoen. Gelukkig kon de selectie op volle sterkte starten, wat de kansen aanzienlijk vergrootte. Met een bus vol enthousiaste supporters werd er een geweldige sfeer gecreëerd langs het veld. Om 12.15 uur werd er afgetrapt.
Quick ’20 begon fel en zette vanaf het eerste moment druk op de tegenstander. De steun van het talrijke publiek was merkbaar en Quick ’20 opende dan ook de score. Bij een stand van 2-0 kreeg Bennekom een penalty, die bijna werd gestopt door keeper Rune, wat het nog even spannend maakte. Met een ruststand van 3-1 gingen de teams de kleedkamers in, waar de meer dan verdiende complimenten van trainers Stan en Quinten volgden.
Na de rust bleef Quick ’20 hongerig naar meer en de druk op de tegenstander hield aan. Uiteindelijk resulteerde dit in een overtuigende 8-3 overwinning voor Quick ’20. Het was een geweldige middag en misschien wel de beste van het seizoen. Als toeschouwer was het puur genieten en het feest werd uitbundig meegevierd door iedereen die erbij was. Een heerlijke afsluiting van een memorabel seizoen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube