Nieuws

Spetterend slotweekend bij Quick’20!

vrijdag 31 mei 2024 - Algemeen


Er staat een bijzonder voetbalweekend voor de deur met de finale-avond van de Fabri League, het U11-toernooi en de kampioenenparade.

Fabri League
Vrijdagavond worden de finales gespeeld van de Fabri League. Wie worden de kampioenen van deze interne competitie voor onze jongste junioren? Spektakel gegarandeerd, komt dat zien!

28 topteams uit 28 landen bij Quick’20!

En dan de zaterdag en zondag, het Internationale U11 Toernooi met vele talentvolle voetballertjes, die allemaal twee dingen gemeen hebben: ze zijn jonger dan 11 jaar én zeer talentvol. Zaterdag om 10.00 uur is de openingsceremonie met de vlaggenparade.
Er doen dit jaar 28 topteams uit 9 Europese landen mee. Bekende namen als landskampioen PSV, Ajax, Rangers FC, Anderlecht, FC Twente/Heracles, Schalke ’04, Honved Boedapast, HJK Helsinki en Bayer 04 Leverkusen zullen het publiek weer op talloze hoogstandjes gaan tracteren. Natuurlijk is Quick’20 zelf ook van de partij, evenals het Hengelose ATC’65 en het Bornse NEO.
Zaterdag 1 juni beginnen de poulewedstrijden 10.30 uur en op zondag 2 juni is de aftrap om 09:30 van de diverse finalewedstrijden met om circa 14:15 de grote finale op het hoofdveld van Quick’20.
De organisatie is er gelukkig weer in geslaagd om 200 voetballers onder te brengen bij 100 gastgezinnen. Het toernooi is weer top geregeld is met de hulp van meer dan 80 vrijwilligers en vele sponsoren. Daarnaast zitten alle hotels, bed & breakfasts en overnachtingslocaties in en rond Oldenzaal bomvol en zal het weer een prachtig, sportief en gezellig weekend worden bij Quick’20 maar ook in het centrum van Oldenzaal, de leukste gemeente van Nederland.

Kampioenenparade

Op zondagmiddag rond de klok van 12.45 uur wordt het weer genieten van de traditionele kampioenenparade waarbij de jeugdteams die afgelopen seizoen kampioen zijn geworden genieten van hun ereronde voor de volle tribunes op sportpark Vondersweijde.

Kortom een bomvol voetbalweekend bij Quick’20!

PARKEREN

Het parkeren rond het sportpark ivm de werkzaamheden aan de Primulastraat is een probleem. Er wordt nadrukkelijk verzocht om te parkeren op de parkeerplaats aan de Ada Kokstraat.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube