Nieuws

Het waren echt vier topdagen!

woensdag 29 mei 2024 - Algemeen


Afgelopen zondag en dinsdag speelde Anne Gelevert met NL 015 tegen Engeland. De eerste wedstrijd verloren de oranje leeuwinnen met 1-2. In het tweede oefenduel gingen de meiden voor revanche en wisten met 2-0 te winnen.

Anne, die aankomend seizoen ‘24-‘25 voor jong FC Twente Vrouwen gaat uitkomen speelt in de 015-1 bij Quick’20.

We vroegen Anne hoe de afgelopen dagen voor haar waren:

“Het waren echt vier topdagen! Dat ik twee keer bij mijn eigen club Quick’20 een interland heb mogen spelen is geweldig! Daarnaast hebben we een hele gezellige groep meiden, met allemaal dezelfde doelstelling, namelijk uitkomen voor het echte Nederlands elftal.”

Bekijk hier de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube