Nieuws

Hé, een andere stadionspeaker?

maandag 27 mei 2024 - Algemeen


Zondag 26 mei 2024, op het hoofdveld van Quick’20 wordt een interland gespeeld: Oranje MO15 vs Engeland MO15. Dat is bijzonder. Ook bijzonder is de stem van de stadionspeaker en dat is een stem die we nog niet kennen.

Achter de microfoon zit Lotte Kamp, 17 jaar jong en woonachtig in Oldenzaal. In een  verleden heeft ze bij Quick gespeeld. Ze is gevraagd om op deze zondag en dinsdag de stadionspeaker bij de twee interlands van de Nederlandse meisjes tegen de Engelse leeftijdsgenoten te zijn. Dit is haar eerste keer in deze rol en dat vindt ze best spannend en uitdagend. “Toch maar gewoon doen”, zegt ze dapper.

De opstellingen omroepen (met toch wel wat vreemde Engelse namen), de volksliederen opstarten, het scorebord bedienen: Lotte heeft een dag eerder een korte uitleg gehad en nu zit ze op deze zondagmiddag achter de knoppen alsof ze dat al jaren doet.

Daarnaast moet ze zich precies houden aan het strenge draaiboek van de KNVB. Om daar op toe te zien, zit naast haar een Projectleider Evenementen van de voetbalbond

Het gaat allemaal goed. Laat Lotte Kamp maar schuiven. Of ze het leuk vindt? “Jazeker”, reageert ze enthousiast. Als we bij Quick’20 ooit een extra stadionspeaker nodig hebben mogen we haar bellen! Go Lotte!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube