Nieuws

Aanvoerder Ryan Snelders verdient tegen Rohda een waardig afscheid

vrijdag 24 mei 2024 - 1e selectie


Quick’20 speelt ook komend seizoen in de vierde divisie en tegenstander Rohda Raalte wil zaterdag winnen om in het ritme te blijven voor de nacompetitie.

Aanvoerder Ryan Snelders stopt bij Quick’20 na totaal elf seizoenen in de eerste selectie. Alle spelers en de technische staf willen hem vast een waardig afscheid aanbieden met een goed resultaat tegen Rohda Raalte.  Ryan stopt helemaal met voetbal, hij speelde eerst vier seizoenen met Quick’20 in volgorde in de Topklasse, Hoofdklasse en Derde Divisie en tussentijds nog een seizoen bij zowel HHC als Excelsior’31. De laatste vier seizoenen weer bij Quick’20 in de tweede en eerste klasse en hij sluit af in de vierde divisie.
Rohda Raalte werd in het seizoen 2021-2022 kampioen van de eerste klasse E met promotie naar de nieuwe vierde divisie zondag en
eindigde vorig seizoen als zevende.  Rohda R. nam afgelopen week de tweede plaats over van VV Scherpenzeel en gaat spelen in de nacompetitie om promotie naar
de derde divisie.

 

Ook komend seizoen speelt Quick’20 in de vierde divisie. Een prestatie van formaat. Het was een wisselvallig seizoen, al met al is de nieuwe gemengde indeling met zowel zaterdag- als zondagteams goed bevallen. Veel gehoord over Quick’20 afgelopen seizoen: ‘Ze verliezen veel punten aan de ondersten’. Dat klopt ten dele. Feit is wel dat er 24 van de huidige 35 punten werden gehaald tegen ploegen die bij het ingaan van de slotdag van deze competitie ónder Quick’20 staan.
Quick’20 heeft de laatste weken geleefd in de euforie van de gewonnen bekerfinale van het District Oost. In de competitie werd er in de laatste drie duels maar één punt gehaald.

Het won thuis tot nu toe maar drie wedstrijden en zes op vreemd terrein. Het wordt moeilijk van Rohda Raalte te winnen, maar als het lukt dan heeft het in totaal tien keer gewonnen en eindigt de ploeg op plek 9. Deto en TVC’28 staan één punt achter en kunnen Quick’20 nog passeren in het eindklassement.
Mooi dat ook die teams zich hebben gehandhaafd en de derby’s volgend seizoen weer op het programma staan. Voor eigen publiek zal Quick’20 met een goed gevoel de competitie willen afsluiten en haar enthousiaste publiek verdient een slot met een mooie wedstrijd en liefst drie punten.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube