Nieuws

Quick’20 proficiat met handhaving in de Vierde Divisie

zondag 19 mei 2024 - 1e selectie


Het uitduel tegen Berkum eindigde in 2-0 nederlaag maar desondanks stapte Quick’20 tevreden van het veld: ook komend seizoen speelt Quick’20 in de Vierde Divisie.

 

Het eerste kwartier was het aftasten tussen de twee teams hoe de spelsystemen van elkaar was. Quick’20 oogde toen wat mat en Berkum bepaalde het spel. Even niet goed opletten achterin en het ging al mis bij Quick’20. Een aanval over rechts werd niet goed ingeschat en Vince van den Anker rondde na 22 minuten de voorzet bekwaam af: 1-0. Twee minuten later had Bart Huyts een honderd procent kans om de gelijkmaker te scoren. Een mooie vrije trap van Peter Ilia werd door de volledig vrijstaande Bart verkeerd ingeschat en hij kopte de bal naast.

 

Daarna herpakte Quick’20 zich goed en creëerde het ook wel kleine kansen, maar het zat zaterdagmiddag de hele wedstrijd niet mee. Het ontbrak net aan dat beetje geluk om beter te presteren.De ruststand was 1-0 en Quick’20 stond al met 2-0 achter toen de tweede helft amper was begonnen. Een speler van Berkum kon vrij tot aan de achterlijn opkomen en zijn voorzet kwam voor de voeten van de ongedekte Lars Miedema die de doelman op het verkeerde been zette en de voorsprong uitbreidde tot 2-0.

 

Daarna zocht Quick’20 volop de aanval om de aansluitingstreffer te scoren. Invaller Lars Getkate kreeg twee enorme kansen, maar vrij voor de doelman  miste hij beide malen. Ook Peter Ilia, Jesse Kip en Thomas Bosch hadden goede mogelijkheden. De afwerking was echter te onnauwkeurig en vele ballen die op doel kwamen werden uitstekend gestopt door de keeper van Berkum. In de tweede helft had Berkum weliswaar ook wat kansen op een goal maar de beste kansen waren voor Quick’20.

Het zegt genoeg dat hij door de supporters van de thuisclub werd uitgeroepen tot “Man of the Match”.

 

Zo bleef Quick’20 met lege handen achter. De teleurstelling maakte echter al snel plaats voor vreugde omdat handhaving werd bereikt van de Vierde Divisie. Het komend seizoen moet het mogelijk zijn een stabiele ploeg te worden die niet in de problemen komt.

 

Aanstaande zaterdag speelt Quick’20 de laatste wedstrijd van dit seizoen thuis tegen Rohda R. en ook dan is de aanvangstijd van alle duels in de Vierde Divisie om18.00 uur!


Vierde divisie D.

Berkum – Quick’20  2-0 (1-0)
 Score: 22. Vince van den Anker 1-0, 50. Lars Miedema 2-0.

Quick’20: Niels Ensink, Tim Zwienenberg, Yannick Heskamp, (83. Ryan Snelders), Bart Huyts, Mike Tanke, Luuk Geelen (83. Furkan Akova), Daan Oude Velthuis (71. Wout Droste), Cas Goorhuis Oude Sanderink (46. Thomas Bosch), Peter Ilia, Jesse Kip, Frank Eulderink (46. Lars Getkate).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube