Nieuws

Voorzitter Eddy Gelhever doet oproep: wie meldt zich als gastgezin?

vrijdag 17 mei 2024 - Algemeen


Op zaterdag 1 en zondag 2 juni houdt Quick’20 weer het internationale U11-toernooi. Het wordt een spetterend weekend met topvoetbal door aanstormende voetbaltalenten.

Maar voor Quick’20 komt er dat weekeinde veel meer om de hoek kijken, zo benadrukt voorzitter Eddy Gelhever. ‘We organiseren samen een topevenement, waardoor we een goede naam hebben in de regio, het land en zelfs Europa. Maar het gaat ook om saamhorigheid en elkaar half staan. Zo’n toernooi in goede banen leiden is een topprestatie van de vrijwilligers.’

Een belangrijke peiler in de opzet is dat de jongens en meiden slapen bij Oldenzaalse gastgezinnen, kennismaken met nieuwe gezichten, een andere cultuur en ga zo maar door. ‘Als voorzitter van Quick krijg ik het signaal dat we nog steeds 15 gastgezinnen zoeken. Dus bij deze de oproep: sta onze vrijwilligers half en meldt je aan als gastgezin!’

Mail naar: e.toernooi.quick20@gmail.com

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube