Nieuws

Nog minimaal 18 gastgezinnen gezocht

dinsdag 14 mei 2024 - Algemeen


Dit jaar organiseren wij op 1 en 2 juni weer het Internationale U11 Toernooi op het sportpark van Quick’20. Het deelnemersveld bestaat dit jaar weer uit de top van Europa met onder andere Glasgow Rangers, Ajax, Feyenoord, RSC Anderlecht, Bayer Leverkusen Dortmund en nog veel meer ploegen uit onder andere Finland en Denemarken. In totaal hebben we weer 28 teams uit 9 of 10 verschillende landen.

Voor meer informatie kijk ook op https://www.u11tournament.com

Wij kunnen dit toernooi niet succesvol organiseren zonder gastgezinnen die dat weekend de spelers voor één of twee nachten willen opvangen. Een unieke ervaring voor jezelf, je eigen kinderen maar ook zeker ook voor de spelers. Kunnen wij dit jaar een beroep op je doen?

Onderstaand wat korte info:

  • Gaat om een slaapplek voor minimaal één of twee nachten met warme maaltijd(en) en ontbijt voor minimaal twee voetballertjes.
  • Aankomst voetballertjes is op vrijdag 31 mei tussen 15:30 – 20:00 uur of op zaterdagmorgen 1 juni (1 nacht).
  • Communicatie met gastgezinnen, team, coaches en organisatie loopt via website en whatsApp-groepen.
  • Er volgt duidelijke informatie vooraf over ophalen, slaaptijden, afzetten en weer ophalen op het sportpark.
  • Voor het hele gezin zijn gratis kaarten beschikbaar om het hele weekend te genieten van topvoetbal.

Het zou in ieder geval fantastisch zijn als je ons wilt helpen! Mocht het je leuk lijken om dat weekend twee of meer spelertjes te ontvangen of als je nog wat meer informatie wilt, dan graag een bericht naar: e.toernooi.quick20@gmail.com Vermeld hierbij je gegevens, telefoonnummer en e-mailadres en het aantal spelers dat je zou kunnen onderbrengen voor één of twee nachten.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube