Nieuws

Quick’20 moet er na bekerwinst weer staan tegen DETO

vrijdag 10 mei 2024 - 1e selectie


Quick’20 kan komende zaterdag tegen Deto een grote stap zetten naar handhaving in de vierde divisie. Het is niet verstandig om het op de laatste twee wedstrijden aan te laten komen gezien het eigen programma en dat van de ploegen die lager op de ranglijst staan.

Iedereen is nog aan het nagenieten van de prachtige winst van Quick’20 met 4-2 op Juliana’31 in de bekerfinale afgelopen woensdagavond op het terrein van AGOVV. Morgen moet iedereen weer overgaan tot de orde van de dag en scherp bij de les zijn, want puntenverlies kan Quick’20 zich niet veroorloven met nog drie wedstrijden te gaan.

Quick’20 staat op plek 9 met 34 punten en daaronder is het een complete puzzel qua punten en speelschema. Deto, Heino en TVC’28 hebben 30 punten, Buitenpost en Longa’30 allebei 28, Be Quick 1887 heeft er 26 en het al gedegradeerde Pelikaan S 15. Met nog drie duels te gaan is het ongemeend spannend, want TVC’28, Be Quick 1887 en DETO spelen achtereenvolgens nog tegen het gedegradeerde Pelikaan S. TVC’28 speelt ook nog tegen Heino en Buitenpost en morgen speelt Buitenpost thuis tegen Longa’30.

Quick’20 won op 24 november 2023 bij Deto met 1-2. Nu is het een ander verhaal want de ploeg wil niet verder in de problemen komen en zal alles in de strijd gooien om de punten mee te nemen naar Vriezenveen. En in een derby is het voetbal en alles eromheen anders dan bij andere wedstrijden. Quick’20 wil zich natuurlijk na de winst in de bekerfinale tegen Juliana’31 tegen Deto zo goed als veilig spelen en met de sterkst mogelijke opstelling en inzet en motivatie van afgelopen woensdag moet dat lukken.

Over publieke belangstelling had Quick’20 niet te klagen in de bekerfinale, het zou mooi zijn als iedereen die er toen bij was de ploeg ook nu komt aanmoedigen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube