Nieuws

Bestuurswisseling bij Black and White

dinsdag 30 april 2024 - Algemeen


Van de negen bestuursleden van Black and White stoppen er drie op de jaarvergadering in september. Het naderende afscheid van Ben Oude Nijhuis, René Olde Keizer en Gerard Rake betekent een fikse aderlating voor de supportersvereniging.

Ben Oude Nijhuis (72) maakt maar liefst bijna 25 jaar deel uit van het bestuur van Black and White, waarvan de laatste 12 jaar als voorzitter. “Het is een goed moment het stokje door te geven. Ik wil ook wat meer tijd op de zaterdagen vrij kunnen maken voor mijn kleinkinderen. Een aantal speelt nu ook wedstrijdjes. Verder is het ook goed dat er af en toe doorstroming komt binnen het bestuur van Black and White.”

Daarbij sluiten René Olde Keizer en Gerard Rake zich aan. “De activiteiten rond de thuiswedstrijden van Quick en ook het organiseren van evenementen in de loop van het jaar zijn leuk om te doen. En we hebben een hecht team en veel lol met elkaar; daar ligt het zeker niet aan. Maar soms is verjonging binnen een bestuur prima”, zegt René.

Op het moment dat Ben voorzitter werd, maakte René Olde Keizer (62) zijn opwachting in het bestuur. Hij nam direct de taak van secretaris op zich. Rene benadrukt: “Als Black and White straks een keer verlegen zit, kan er natuurlijk altijd een beroep op me worden gedaan.”

Dat geldt zeker ook voor Gerard Rake (69), die op vele terreinen als vrijwilliger actief is binnen de club. Hij maakt sinds 9 jaren deel uit van het bestuur van Black and White. Rond de thuisduels van Quick’20 is hij betrokken bij het verzorgen van het programmaboekje en van alle wedstrijden doet hij verslag op de site van de club.

Black and White moet dus op zoek naar drie nieuwe bestuursleden. Belangstellenden kunnen zich melden bij Ben Oude Nijhuis en René Olde Keizer, of via de mail info@svblackandwhite.nl. Daarnaast zal het bestuur van de supportersclub ook kandidaten actief benaderen.

Van het huidige bestuursleden van Black and White blijven Harrie Mentink, Henk Winkelhuis, Hans Loohuis, Carlo Engbers, Harrie Kosters en Paul Damhuis.

Op de foto hieronder v.b.n.o. Ben Oude Nijhuis, Gerard Rake en  René Olde Keizer

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube