Nieuws

Quick’20 speelt finale om districtsbeker in stadion AGOVV

zondag 28 april 2024 - 1e selectie


Quick’20 speelt op woensdag 8 mei de finale om de districtsbeker. Een dag voor Hemelvaart is Juliana’31 uit Malden de tegenstander, die net als Quick’20 uitkomt in de vierde divisie.

De finale wordt gespeeld in het stadion van AGOVV in Apeldoorn. Op sportpark Berg en Bos speelde AGOVV nog in de eerste divisie.
Tegenstander in de finale is dus Juliana’31, de club waar tegen Quick’20 in het verleden ook al in competitieverband uitkwam. Juliana won in de halve finale van Excelsior’31 uit Rijssen, na strafschoppen trok de club uit Malden aan het langste eind.
In de vierde divisie zondag staat Juliana’31 momenteel op de elfde plek, met 32 punten uit 26 gespeelde wedstrijden.
De finale begint op woensdag 8 mei om 20.00 uur, de entree is gratis. Het is verboden om bij de wedstrijd vuurwerk af te steken en drank mee te nemen.
Gratis met de bus mee!
Supportersvereniging Black&White laat woensdag 8 mei een bus rijden naar Apeldoorn. Quick-fans die onze helden in Apeldoorn willen aanmoedigen kunnen gratis mee! Daarmee onderstreept Black&White het belang van deze finale!
Vertrekpunt is woensdag 8 mei om 18.00 uur bij sportpark Vondersweijde. We verzamelen vanaf 17.45 uur. Aanmelden via: info@svblackandwhite.nl.
Zowel busvervoer als entree is dus gratis! Aanmelden kan tot en met dinsdag 7 mei.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube