Team van de week: JO11-5JM

dinsdag 23 april 2024 - Algemeen

Resultaten uit het verleden….

20 april 2024, Quick JO11-5JM ontvangt De Esch JO11-3JM. Dit is de derde wedstrijd in het nieuwe kwartiel, de eerste twee werden erg gemakkelijk gewonnen. Dat belooft wat.

Maar we weten het, resultaten uit het verleden zijn geen garantie naar de toekomst en De Esch heeft ook de eerste twee wedstrijden ruim gewonnen. Op papier is het vandaag dus een zware pot. Wie gaan er scoren? Veel handen gaan omhoog en zo te zien is er totaal geen twijfel binnen het team: Quick gaat winnen. Ook coaches Mario en Martijn verwachten winst. Op naar veld 2B en kiek’n wat ’t wordt.

In het vorige kwartiel heeft het team een duidelijke sprong gemaakt. Trainer Peter-Paul heeft in de training en coaching toen namelijk veel meer de nadruk gelegd op samenwerking. Het motto werd ”Scoren is leuk, samenwerken is beter”. Dat is de basis van waaruit het team nu speelt en dat is goed te zien. Mooi verzorgd voetbal, de vrije man zoeken en vinden en wat blijkt? De kansen komen dan vanzelf. In het eerste kwart komt De Esch niet van de eigen helft, het is dringen voor hun goal en binnen 10 minuten staat het 2-0. Het is dat de verdediging van De Esch zo goed is anders had het gemakkelijk al 5-0 gestaan.

Daarna komt De Esch wat beter in het spel maar Quick blijft absoluut baas in eigen huis. De eindstand is 7-2, Daan, Mats, Ties en Nina hebben gescoord en met zijn hattrick heeft Guus zich tot ‘man of the match’ gekroond. Gezien over de drie wedstrijden heeft Quick nu al 26 keer gescoord en heeft keeper Noek er 4 niet kunnen tegenhouden. Een doelsaldo van plus 22 dus. Jeminee. Als ze zo blijven spelen worden ze absoluut kampioen, zet de champagne maar alvast koud. Hoewel, resultaten uit het verleden….. Op 11 mei is de volgende wedstrijd, uit tegen SV De Lutte JO11-1. Altijd lastig. Succes team!