Nieuws

Quick’20 gaat in Winterswijk voor plek in bekerfinale

maandag 22 april 2024 - 1e selectie


Het eerste elftal van Quick’20 speelt komende woensdag de halve finale van de KNVB-beker voor amateurs. De mannen van trainer Erik Hazewinkel gaan op bezoek bij FC Winterswijk.

FC Winterswijk is in 2013 ontstaan na een fusie van drie clubs: WVC, SKVW en VV Winterswijk. De club heeft 1500 leden. Momenteel staat de hoofdmacht in de competitie op de vierde plek in de eerste klasse. In de kwartfinale was Winterswijk te sterk voor DTC’33 uit Ede. Quick’20 versloeg SDC Putten met 5-2. Daarmee zijn FC Winterswijk en Quick’20 geplaatst voor het grote KNVB-seizoen van komend seizoen.
Woensdagavond gaat het echter om een plek in de finale van het toernooi om de districtsbeker. ‘En die wedstrijd nemen we uitermate serieus’, vertelt trainer Erik Hazewinkel. ‘In het begin van het seizoen zijn de bekerwedstrijden nog veredelde oefenpotjes, maar als je eenmaal zo ver bent gekomen, wil je natuurlijk verder. We staan voor de poort naar de finale, dan wil je die ook halen.’  Het spreekt dan ook voor zich dat Quick’20 met de sterkst mogelijke opstelling speelt. In het doel staat Justin Juffer, die het hele bekertoernooi al de keeper is ten faveure van de eerste doelman van de competitie, Niels Ensink. ‘En ook Ryan Snelders zal spelen, deze twee zitten gewoon heel dicht op de basiself, vandaar’, aldus Hazewinkel. Hij heeft zich goed verdiept in de tegenstander van woensdagavond. ‘We weten wat ons te wachten staat.’
De halve finale op sportpark Jaspers aan de Jaspersweg 1 in Winterswijk begint woensdagavond om 20.00 uur. De andere halve finale wordt donderdagavond gespeeld en gaat tussen het Rijssense Excelsior’31 en Juliana’31 uit Malden.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube