Team van de week: JO10-4

woensdag 17 april 2024 - Algemeen

Volle bak er tegenaan!

13 april 2024, Quick JO10-4 ontvangt ATC ’65 JO10-2. Dit is de tweede wedstrijd in het nieuwe kwartiel. De eerste wedstrijd werd zowaar gewonnen. Zou het lukken om vandaag weer te winnen?

Het team is optimistisch en denkt collectief aan winst. Topscorers Maxim en Ivar zijn van de partij en keeper Merijn heeft nieuwe handschoenen! Dat zit wel goed dus. Trainer Peter denkt eerder aan een gelijkspel. Wie gaan er scoren vandaag? Zo’n beetje iedereen steekt de hand op, ook Jip. Sepp staat bekend als “de meester van de paal”. Vandaag ook weer? We gaan het zien. Op naar veld 3B1, daar wacht spelleider Bram.

ATC heeft een goede ploeg die vaak met dubbele cijfers wint. Blijkbaar zijn ze dat vandaag ook van plan want binnen twee minuten staat Quick achter met 0-2. Maar Quick recht daarna de rug en gooit de zaak op slot, ATC komt in dit kwart er niet meer doorheen en Quick laat prima counters zien. De keeper van ATC is erg goed en houdt z’n doel schoon. Over het tweede kwart kunnen we kort zijn: Quick is de baas en Maxim en Ivar maken hun reputatie van topscorer waar. Bij de rust is het 2-2 en lijkt een overwinning mogelijk.

In het derde kwart wil ATC orde op zaken stellen en begint te stormen. De verdediging van Quick heeft de handen vol aan die snelle en behendige spitsen. Vik is nu de keeper en hij heeft een aantal mooie en dappere reddingen in huis maar zelfs hij kan niet voorkomen dat ATC uitloopt naar 2-5. In het vierde kwart scoort ATC nog een keer, de eindstand is 2-6.

Verliezen van zo’n goede ploeg is absoluut geen schande. Quick heeft mooi voetbal laten zien en misschien is nog belangrijker dat ze volle bak er tegen aan gingen. Volgende week uit tegen NEO JO10-7. Altijd lastig. Succes team!