Nieuws

Johan Gervink (1933 – 2024): een vrijwilliger waar je op kon bouwen

woensdag 17 april 2024 - Algemeen


Op de leeftijd van 90 jaar is afgelopen vrijdag 12 april Johan Gervink overleden. Johan was vele jaren lang vrijwilliger van Quick’20. Voor zijn verdiensten werd hij in 2008 benoemd tot lid van verdienste. 

Johan Gervink was vele jaren actief binnen de jeugdafdeling en lange tijd in de D-groep (nu JO13). Hij stond bekend als een zeer bekwame, betrokken én gedreven jeugdleider en had zijn zaakjes altijd tot in de puntjes verzorgd.

Op doordeweekse dagen trainde Johan de niet-selectieteams, samen met Johan Olde Scholtenhuis en Berni Arends. Daarnaast was hij elke zaterdag met een D-team op pad als jeugdleider.
Binnen de D-Groep organiseerde hij in de winterperiode het tafeltennistoernooi. Verder hield hij zich bezig met de juiste verdeling van deelname aan toernooien aan het einde van het seizoen. Dat gebeurde veelal in een tijd dat er nog geen internet, email of mobiele telefoon was. Johan bezorgde op de fiets de vele Quick-post voor de jeugdleiders en -spelers. Voor de groepsleider was hij een meer dan goede assistent.
Johan was ook op woensdagmiddag actief bij de wekelijkse training van de jongste jeugd en was scheidsrechter bij de toenmalige F- en E-jeugd.
Johan was van afspraak is afspraak, kortom: een man waar je op kon bouwen. Quick’20 is hem veel dank verschuldigd.
Wij wensen zijn vrouw Diny en zoon Martin alle sterkte toe om dit verlies te verwerken.
(Tekst met dank aan Maurice Govers)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube