Nieuws

Quick’20 wil bij VVOG Harderwijk voor zevende keer ongeslagen blijven

vrijdag 12 april 2024 - 1e selectie


Quick’20 wil morgen haar ongeslagen status behouden terwijl tegenstander VVOG na acht opeenvolgende nederlagen snakt naar winst.

Op 4 november 2023 verloor Quick’20 thuis met 0-6 van VVOG Harderwijk na een 0-1 ruststand. De tegenstander was toen duidelijk een maat te groot. De situatie is in 2024 voor VVOG ingrijpend veranderd. Dit jaar werd de eerste wedstrijd nog gewonnen, daarna werd er liefst acht keer achtereen verloren. Het gevolg was dat trainer JurjanWouda anderhalve week geleden op non-actief werd gesteld en zijn taak is overgenomen door twee VVOG’ers in hart en nieren.
Hun eerste wedstrijd afgelopen week bij Excelsior’31 leverde nog niet het gewenste schokeffect op qua resultaat. Aanstaande zaterdag verwacht heel VVOG dat winst tegen Quick’20 de aanzet wordt tot een periode waarin winnen weer normaal wordt.

Quick’20 wil voor de zevende keer op rij ongeslagen blijven in de vierde divisie D en weet dat het een tot op het bot gemotiveerd VVOG zal ontmoeten, dat eindelijk voor eigen publiek wil laten zien dat het team het winnen nog niet is verleerd. Quick’20 wil revanche voor de grote nederlaag thuis.
Makkelijk wordt het zeker niet en ook dit keer wordt de ploeg weer geteisterd door blessures en een schorsing. Gijs Olde Scholtenhuis werd na zijn rode kaart van vorige week tegen Longa’30 namelijk voor vier wedstrijden geschorst.

Met dit gegeven weet Quick’20 dit seizoen inmiddels wel raad, want trainer Erik Hazewinkel heeft dit seizoen de beschikking over een brede selectie.
In 2023 haalde VVOG 31 punten en staat het zesde op de ranglijst en Quick’20 scoorde er 20 uit 15. Dit jaar haalde VVOG slechts 3 punten en Quick’20 11 uit 9.
Op de ranglijst deelt VVOG de zesde plek met MASV met 34 punten en Quick’20 staat achtste met 31.

Na de wedstrijd wordt in de kantine van VVOG de Derde helft gehouden om de sfeer te verhogen met muziek door dj’s. Laten we hopen dat er voor Quick’20 alle reden is om dan ook volop feest te vieren evenals na de uitwedstrijd tegen Buitenpost.

De wedstrijd VVOG Harderwijk – Quick’20 begint zaterdag om 15.00 uur en wordt gespeeld op Sportpark “De Strokel”, Strokelweg 5, te Harderwijk.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube