Nieuws

O17-1 door overweldigende overwinning in bekerfinale

woensdag 3 april 2024 - JO17-1


Op tweede paasdag heeft O17-1 van Quick ’20 een fantastische prestatie neergezet in de halve finale van de bekercompetitie. In de spannende confrontatie tegen CSV ’28 uit Zwolle, toonde het team uit Oldenzaal zijn klasse door met een overtuigende 0-4 overwinning van het veld te stappen.

Bijzonder was dat de winnende uitslag al binnen 20 minuten op het scorebord stond, met doelpunten van Loek Slot (5e minuut), Way Moo Ni (9e minuut), Kai Teggeler (14e minuut) en Lars Teggeler (20e minuut).

Het team liet vanaf het begin zien dat ze de sterkere partij was, met een dominantie die CSV ’28 overrompelde. In de tweede helft speelde Quick ’20 het spel slim uit, waarbij het de tegenstander op afstand van het doel hield. Het team, dat de afgelopen weken als een hechte eenheid heeft gespeeld, liet ook 1 april zien dat ze boven zichzelf uit kunnen stijgen.

Met deze overwinning in de halve finale, kwalificeert O17-1 zich voor de finale tegen Bennekom O17-1. Het beloofd een spannende match te worden, want ook Bennekom versloeg in de halve finale DVS ’33 Ermelo O16-1 met een indrukwekkende 6-0. De finale wordt verwacht op 1 juni, op een neutraal terrein ergens in Nederland. Supporters worden aangemoedigd het speelschema in de gaten te houden en de jongens te steunen in deze belangrijke wedstrijd.

Deze overwinning is een fantastische motivatie voor het team, dat in de competitie, met al 6 overwinningen op rij, aan kop gaat.

De volgende uitdaging dient zich ook al aan. Op zaterdag 6 april mag het team het opnemen tegen de nummer 2 van de competitie, Achilles Enschede O17-1, beter bekend als PFA. Deze wedstrijd wordt om 10:00 uur gespeeld op Sportpark cvv Achilles Enschede. Gezien de strijd om de koppositie, belooft het een spannende wedstrijd te worden. 017-1 roept alle supporters op om te komen aanmoedigen. Samen staan we sterk. Quick ’20 O17-1, op naar de overwinning, het kampioenschap en de beker!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube