Quick’20 door 5-2 winst op SDC Putten naar KNVB Beker 2024-2025

zondag 31 maart 2024 - Algemeen

Quick’20 door sterke eerste helft naar halve finale districtsbeker na 5-2 winst op eersteklasser SDC Putten.

In de eerste helft werd de basis gelegd voor de uiteindelijke 5-2 winst. Quick’20 begon goed en na 10 minuten scoorde Gijs Olde Scholtenhuis met een mooi afstandsschot de 1-0. Daarna werd een goede kans gemist en in de 22e minuut werd het 2-0 toen Frank Eulderink na een mooie kapbeweging de bal in de rechter hoek schoot. Quick’20 was oppermachtig en in de 27e minuut onderschepte Cas Goorhuis Oude Sanderink de bal na een verdedigingsfout bij SDC Putten en werd het 3-0. Frank Eulderink miste de kans op 4-0 die wel viel in de 35e minuut. Luuk Geelen zette de bal voor en tot verbazing van iedereen verdween de hoge bal over de doelman in de verste hoek, 4-0, rust.

SDC Putten profiteerde in de eerste 15 minuten van de tweede helft van een slap begin van Quick’20 en scoorde in de 46e en 59e minuut tweemaal en zo werd het snel 4-2. Daarna werd een vrije schop door hen niet goed ingeschoten anders zou het nog even Spaans benauwd zijn geworden voor Quick’20. In de 73e minuut werd de wedstrijd beslist toen Cas de bal inkopte uit een corner en zijn tweede goal maakte, 5-2.

Een prachtige winst en een mooie opsteker voor de rest van de competitie. In de halve finale van de beker speelt Quick’20 uit tegen eersteklasser
FC Winterswijk en volgende week zaterdag 6 april is de eerstvolgende competitiewedstrijd thuis tegen Longa’30.

Kwartfinale KNVB Beker Amateurs
Quick’20 – SDC Putten  5-2 (4-0)

Score: 10. Gijs Olde Scholtenhuis 1-0, 22. Frank Eulderink 2-0, 27. Cas Goorhuis Oude Sanderink 3-0, 35. Luuk Geelsen 4-0, 46. 4-1 Van Duinen, 59. Buter 4-2. 73. Cas Goorhuis Oude Sanderink 5-2.

Quick’20: Justin Juffer, Bart Huyts (46. Ruben D’Hollosy), Ryan Snelders, Yannick Heskamp, Furkan Akova, Gijs Olde Scholtenhuis (46. Daan Oude Velthuis), Luuk Geelen, Cas Goorhuis Oude Sanderink, Frank Eulderink (46. Thomas Bosch), Lars Getkate (82. Mike Tanke), Peter Ilia (69. Jesse Kip).