Nieuws

Quick’20 strijdt om ticket voor voorronde ‘grote’ KNVB Beker

vrijdag 29 maart 2024 - 1e selectie


Vorig seizoen strandde Quick’20 in de kwartfinale, zaterdag is er opnieuw een kans voor plaatsing voor de halve finale en deelname aan de KNVB Beker 2024 -2025. Daarvoor is het nodig de horde SDC Putten te nemen.  Quick’20 heeft het thuisvoordeel.

SDC Putten speelde in het verleden voornamelijk in de Zaterdag Hoofdklasse. In 2022 degradeerde de club naar de 1e klasse. Dit seizoen staat het bovenaan In de 1e klasse G, op één punt gevolgd door CSV Apeldoorn. Afgelopen zaterdag was het topduel tussen de nummers 1 en 2 en verloor SDC Putten bij de concurrent uit Apeldoorn met 3-0 dat daarmee de achterstand verkleinde tot één punt met een wedstrijd minder gespeeld. CSV Apeldoorn speelt nog zeven keer en SDC Putten nog zesmaal in een competitie met 13 teams.

Na de poulefase en 1 of maximaal 4 voorrondes bereikten Quick’20 en SDC Putten als volgt de kwartfinale van de KNVB Beker Amateurs. SDC Putten won in de 4e ronde uit van DOS’37 met 0-2 en in de 1/8 Finale met 4-0 thuis van Unicum. Quick’20 won in de 4e ronde en 1/8 Finale met 4-1, thuis van De Bataven en uit van Longa’30.

Quick’20 is inmiddels vijf duels ongeslagen. Eerst werd er in de Vierde Divisie D drie keer achtereen gelijk gespeeld, daarna volgde de bekerwinst bij Longa’30 en afgelopen zaterdag werd in de competitie verdiend gewonnen met 0-2 bij Buitenpost.

Vorig seizoen strandde Quick’20 in het zicht van de haven in de kwartfinale na 4-0 verlies bij tweedeklasser Veensche Boys. Tegen eersteklasser SDC Putten zullen daarom alle zeilen moeten worden bijgezet om als winnaar naar de halve finale te gaan met als directe beloning automatische plaatsing voor de “grote” KNVB beker komend seizoen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube