Nieuws

Bijzondere wedstijd: Quick JO10-6 vs Ouders

woensdag 27 maart 2024 - Algemeen


Hoe mooi kan het zijn

Op de planning voor de “Thuiswedstrijden Jeugd” van 23 maart jl. stond een bijzondere wedstrijd vermeld: Quick JO10-6 vs Ouders. Inderdaad, dat zie je niet iedere dag.

Op deze inhaaldag hoefde dit team niets in te halen maar een zaterdag zonder voetbal is toch een beetje als een ei zonder zout. Dus werd dit ingepland. Bij de aftrap stond het team aan de ene kant, keurig in het Quick tenue, de ouders aan de andere kant in gesponsorde shirts. Sommigen van hen twee koppen groter, drie keer zo zwaar en vier keer zo oud. Jeugd en pure inzet aan de ene kant, leeftijd en ervaring aan de andere kant. Wie er won? Dat laat zich raden maar daar ging het vandaag niet om. Het plezier spatte er van af. Het is fantastisch om een duel van je vader te winnen of je moeder te trakteren op een panna. Gewoon lekker achter een bal aanrennen en samen lol maken. Hoe mooi kan het zijn.

Bekijk hier de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube