Nieuws

Team van de week: JO12-7

dinsdag 26 maart 2024 - Algemeen


Stijn had gelijk!

23 maart 2024, Quick JO12-7 ontvangt De Esch JO12-2JM. Op papier is De Esch veel sterker maar ja, de bal is rond nietwaar?

Tot nu toe heeft Quick in dit kwartiel maar één keer weten te winnen en dat was van Quick JO12-6! Dat was lekker maar nu zijn ze echt wel toe aan een tweede zege. Wat gaat het worden vandaag ? Hugo voorspelt 4-2, trainer Michel houdt het op 3-2. Op naar veld 2b, daar wachten MAS scheidsrechters Nick Liebrand en Tijn Fictoor. Kiek’n wat ’t wordt.

Als je Quick in het eerste kwart ziet spelen begrijp je echt niet dat ze niet vaker winnen. Mooie aanvallen, met gemak de vrije man vinden en veel schoten op doel. De Esch komt bijna niet van de eigen helft af en als ze dat doen dan staat de verdediging van Quick op scherp. Het kan niet uitblijven, in de 8e minuut scoort Hugo de 1-0. Ook het tweede kwart is voor Quick maar de Esch laat zien dat ze goed kunnen counteren en hun topscorer Ayesha breekt een aantal keren vervaarlijk door. Keeper Ties is attent en houdt z’n doel schoon. Aan de andere kant scoort Stijn de 2-0.

In het derde kwart neemt De Esch het initiatief over en zet Quick vast op eigen helft. Als door een wonder blijft de stand onveranderd. Ook in het vierde kwart zet De Esch aan en het is natuurlijk Ayesha die de “Anschlusstreffer” scoort. De spanning is helemaal terug en de Esch zet een groot slotoffensief in. Het is razend spannend, bij de toeschouwers stijgt de bloeddruk. Midden in een felle hagelbui fluit de scheids af: Quick heeft gewonnen, 2-1. Wie had deze stand voorspeld? Inderdaad, Stijn! Hij is onze nieuwe koning Toto.

De laatste wedstrijd in dit kwartiel is tegen hekkensluiter DTC ’07 JO12-1. Dat moet kunnen. Alhoewel, de bal is rond nietwaar? Succes team!

Bekijk hier de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube