Nieuws

Quick’20 met één been in ‘grote’ KNVB-bekertoernooi

woensdag 20 maart 2024 - 1e selectie


De hoofdmacht van Quick’20 staat met één been in het grote toernooi om de KNVB-beker waaraan komend seizoen ook betaalde clubs meedoen. Dinsdagavond plaatsten de zwartwitten zich op indrukwekkende wijze voor de kwartfinale, in Lichtenvoorde werd Longa’30 met liefst 4-1 verslagen.

De kwartfinale wordt gespeeld op paaszaterdag 30 maart, tegenstander op sportpark Vondersweijde is dan SDC Putten, dat momenteel koploper in de eerste klasse is. Op het moment dat Quick’20 in de competitie niet al te best voor de dag komt, is het bekersucces een mooie opsteker.

Bij Quick’20 werd het centrale verdedigingsduo gevormd door Ryan Snelders en de van een blessure teruggekeerde Yannick Heskamp. Ook gunde hoofdtrainer Erik Hazewinkel doelman Justin Juffer, aanvaller Lars Getkate, middenvelder Daan Oude Veldhuis en verdediger Furkan Akova een plek in de basis. In de 25e minuut was het Gijs Olde Scholtenhuis die Quick’20 op 0-1 zette, waarna Wout Droste vier minuten later de voorsprong verdubbelde (0-2). Dit was ook de ruststand.

In de rust kwamen Thimo Herr, Cas Goorhuis Oude Sanderink en Jesse Kip in het veld. Laatstgenoemde maakte na ruim een uur spelen de 0-3 en daarmee was het duel beslist. Een andere invaller, Thimo Herr maakte twee minuten later de 0-4. Longa deed nog wel wat terug door een treffer van Mika Boonders, maar verder liet Quick’20 het niet komen. Overigens speelt Quick’20 op zaterdag 6 april alweer tegen Longa’30, dan in Oldenzaal voor de competitie.

Opstelling Quick’20: Juffer; Droste, Snelders, Heskamp (73.Tanke), Akova; Olde Scholtenhuis (46.Goorhuis Oude Sanderink), Geelen (73.Huyts), Oude Veldhuis; Eulderink (46.Herr), Ilia (46.Kip), Getkate.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube