Nieuws

Team van de week: MO15-1

woensdag 13 maart 2024 - Algemeen


Wat zat er in de thee? 

9 maart 2024, MO15-1 speelt uit tegen Berghuizen MO15-1. Inderdaad, de stadsderby. Berghuizen staat boven Quick en heeft 2 punten meer. Bij winst gaat Quick er over heen!

Maar we weten het, winnen daar achter het spoor is zeker niet eenvoudig. Het team heeft vertrouwen in eigen kunnen en voorspelt een gelijkspel. Trainer Bob is het er mee eens, het wordt 3-3 denkt hij. Zal topscorer Indi er weer eentje inleggen? Keeper Laury is in vorm en denkt dat Berghuizen er maximaal eentje zal kunnen scoren. Aanvoerder Pip meldt zich bij scheids Paul Vrijkorte op kunstgrasveld 2. Kiek’n wat ’t wordt.

Vanaf het eerste fluitsignaal valt Berghuizen verwoed aan en Quick wordt teruggedrongen. Keeper Laury is attent en ze weet in die eerste hectische minuten haar doel schoon te houden. Maar met zoveel druk kan een doelpunt niet uitblijven en Berghuizen opent de score. Het spel speelt zich vooral af op de helft van Quick en dan ligt achter de zaak open. Naomie scoort vanuit een prachtige counter en kort daarna scoort ook Bo. Quick staat voor! Maar net voor de rust trekt Berghuizen de stand gelijk

De vraag is: wat zat er in de thee bij Berghuizen? Een pilletje met pep? Na de rust zet Berghuizen namelijk niet één maar wel drie tandjes bij. Voor Quick is het pompen of verzuipen maar de verdediging staat als een huis en Berghuizen loopt zich steeds kapot op die muur. Uiteindelijk vinden ze toch een gaatje in de verdediging en in de 28e minuut zetten ze de score op 3-2. Quick is nog dicht bij de gelijkmaker maar de eindstand is 3-2. Trainer Bob vat het samen: hard gewerkt, dubbeltje op z’n kant. Man of the match? De trainer kiest voor Bo, langs de lijn hoor je ook de naam van Suus vallen.

Volgende week spelen ze thuis tegen hekkensluiter Wilhelminaschool. Dat moet kunnen. Succes team!

Bekijk hier de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube