Nieuws

‘Het is leuk, we hebben enthousiaste groep’

woensdag 6 maart 2024 - Algemeen


Bram Semmekrot (14) trainer Jongens onder 9
‘Het is leuk, we hebben enthousiaste groep’

Het is de Week van de Vrijwilliger. Alle aanleiding elke dag een vrijwilliger van Quick’20 in de schijnwerpers te plaatsen. Vandaag 5 vragen aan Bram Semmekrot (14), trainer van Jongens Onder 9-7.

1. Hoe lang ben je al lid van Quick’20?
Bram Semmekrot: “Al sinds mijn vierde of vijfde jaar. Het sportpark is mooi dichtbij huis. En mijn hele familie heeft hier gespeeld. Mijn vader voetbalt nog. Of mijn opa Alwy oud-voorzitter is? Dat kan wel, dat weet ik zo niet. Hij is in ieder geval wel voor Quick’20. Ik ben begonnen in de trainingsgroep op zaterdagmorgen, daarna de Fabri League en de categorieën daarna. Ik speel nu in Jongens Onder 15-5. ”

2. Hoe lang ben je al vrijwilliger?
“Sinds een jaartje. Ik train op dinsdag- en donderdagavond de Jongens Onder 9-7.”

3. Wat is je drijfveer om dit te doen?
“Het is in het kader van een stage voor school. Maar ik vind het ook heel leuk om te doen. Het is een mooie groep. De jongens zijn erg enthousiast.”

4. Hoe lang ga je hiermee door?
“In ieder geval nog wel een tijdje. Eigenlijk ben ik nog maar net begonnen als trainer. Maar misschien ga ik hier wel langer mee door. Ik vind het leuk om de jongens training te geven. Hopelijk kan ik ze ook nog iets leren. En het is ook gezellig omdat vrienden hier ook op de dinsdag- en donderdag training geven. Dat maakt het extra leuk.”

5. Valt er nog wat te verbeteren?
“Tja, niet dat ik zo direct weet. Misschien een paar extra ballen. Dat zou wel fijn zijn. Of op de ballen duidelijk zetten dat ze voor de Jongens Onder 9-7 zijn, want er is er soms weleens eentje weg. Het materiaal is verder wel goed en voldoende. Voor het geven van de trainingen krijgen we informatie via de app. Zo kunnen we kijken wat we ’s avonds kunnen doen. Dat is wel heel duidelijk geregeld.”

Op de foto: Bram Semmekrot met twee van ‘zijn’ jongens van Jongens Onder 9-7. Links Job Renshof (8) en rechts Gijs Basse (8).

 

Morgen in de Week van de Vrijwilliger stellen wij 5 vragen aan: Truus Seiger, al 25 jaar lid kantinecommissie

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube