Nieuws

Team van de week: JO10-5

dinsdag 5 maart 2024 - Algemeen


Gouden linkerbeen

2 maart 2024, Quick JO10-5 ontvangt vandaag Berghuizen JO10-1 voor de stadsderby. Dat maakt de spanning voor de wedstrijd toch wel ietsje groter. Tot nu toe heeft Quick in dit kwartiel twee gewonnen en eentje verloren. Maar ja, dit is wel Berghuizen thuis. Dat wordt zeker niet eenvoudig.

Op de vraag wie er gaan scoren gaan zo’n beetje alle vingers de lucht in. Alleen keeper Joes twijfelt of hij gaat scoren maar hij sluit het zeker niet uit. Vandaag is Karan de aanvoerder. Het team gaat onbezorgd en vol vertrouwen naar spelbegeleider Ruud op veld 4A2. Kiek’n wat ’t wordt.

In het eerste kwart heeft Berghuizen de zaak goed onder controle en oefent veel druk uit. Dat resulteert in twee doelpunten, Quick loopt achter de feiten aan. Maar meteen aan het begin van het tweede kwart scoort Karan de aansluitingstreffer. Er zijn daarna genoeg kansen om gelijk te maken maar ja, als scoren gemakkelijk was konden we het allemaal. Berghuizen heeft ook nog eens een hele goede keeper. Je weet het, valt het doelpunt niet aan de ene kant, dan valt die wel aan de andere kant. En ja hoor, 1 minuut voor de rust scoort Berghuizen 1-3. Wat een mooie vrije trap, over de muur precies in de kruising.

In het derde kwart is Quick baas in eigen huis. Opeens begint het te lopen en weten ze elkaar moeiteloos te vinden. Waar komt dat door? Geen idee maar het gebeurt gewoon. Guus scoort de 2-3 en Fedde de 3-3. In het vierde kwart zet Quick een tandje bij en zet Berghuizen vast op eigen helft. Guus scoort de 4-3, Fabian de 5-3. Met zijn gouden linkerbeen scoort Fedde de 6-3. Dat is meteen ook de eindstand.

Tot nu toe vier gespeeld, drie gewonnen. Kunnen ze deze vorm vasthouden? We gaan het zien, volgende week spelen ze uit tegen De Tukkers JO10-2. Altijd lastig. Succes team

 

Bekijk hier de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube