Nieuws

Matig Quick’20 laat punten liggen bij de nummer laatst

maandag 4 maart 2024 - 1e selectie


In het zonnige Oostwold slaagde de hoofdmacht van Quick’20 er zaterdag niet om hekkensluiter Pelikaan op een nederlaag te trakteren. In een matige wedstrijd werd het 1-1.

 

In de 7de minuut van de wedstrijd scoorde Thomas Bosch fraai uit een vrije trap buiten het zestienmetergebied de 0-1 voor Quick’20, dat zonder de geblesseerde Peter Ilia aan de wedstrijd begon. In de 36ste minuut van de wedstrijd kwam Pelikaan echter terug door een rake kopbal van Jan Hooiveld: 1-1. Quick’20 speelde toen al zonder Tim Zwienenberg, die zich na een klein half uur met een blessure moest laten wisselen.

In de 68ste minuut kreeg Quick’20  via zijn invaller Furkan Akova nog een kans met een kopbal op de lat, maar helaas ging de bal er niet in. In de 92ste minuut werd er nog een doelpunt van Quick’20 door de scheidsrechter terecht afgekeurd vanwege buitenspel.

Over de hele wedstrijd gezien was het een terechte uitslag. Vooral na de openingstreffer hadden de gasten uit Oldenzaal de voorsprong moeten uitbouwen.

‘Tegen een ploeg die met negen man verdedigt, hebben wij het lastig. Een tegenstander die ook wil voetballen, ligt ons een stuk beter. Een hele compacte verdediging kapot spelen, dat is niet ons ding’, zo luidde de nabeschouwing van trainer Erik Hazewinkel op de site van de Twentsche Courant Tubantia.

 

Pelikaan – Quick’20 1-1 (1-1)

7. Bosch 0-1, 36. Hooiveld 1-1.

Opstelling Quick’20: Ensink; Tanke, d’Hollosy, Huyts, Zwienenberg (29. Akova); Oude Veldhuis (89.Heskamp), Geelen, Bosch (78.Goorhuis Oude Sanderink); Getkate (46.Ilia), Kip, Eulderink.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube