Nieuws

Team van de week: JO9-4

dinsdag 27 februari 2024 - Algemeen

Doelpuntrijk duel

24 februari 2024, Quick JO9-4 ontvangt LSV JO9-2. Dit is de derde wedstrijd in dit kwartiel en de eerste twee werden dik gewonnen (8-0 en 6-2). Dat geeft het nodige vertrouwen.

Deze groep is sinds afgelopen jaar augustus bij elkaar en is in die tijd een hecht vriendenteam geworden. Ze willen echt voor elkaar werken. De spelers hebben allen een vaste positie op het veld maar vandaag zijn ze niet compleet. Ze missen twee spelers onder wie Vigo, de vaste keeper. Sepp maakt vandaag zijn debuut vanuit de Fabri. Topscorer Boaz weet zeker dat hij ook vandaag doelpunten gaat maken. Wat gaat het vandaag worden? Trainers en spelers zijn het roerend eens: winst! Op naar spelbegeleider Ron op veld 4A2 en kiek’n wat ‘t wordt.

In de eerste tien minuten wordt Quick volkomen overlopen. Het spel speelt zich voornamelijk af voor de goal van Quick en keeper Asier heeft het knijtedruk. Geheel tegen de verhouding in scoort Len vanuit een counter maar kort daarna staat Quick alweer achter. De ruststand is 2-3. Ben gaat in de tweede helft keepen. Het spel in het derde kwart is duidelijk beter maar nadat beide partijen weer gescoord hebben kijkt Quick nog steeds aan tegen een achterstand. Dan moet het maar gebeuren in het vierde kwart.

In de laatste 10 minuten van de wedstrijd recht Quick de rug en gaan ze vol voor de winst. Zoals ze soms zeggen, het venijn zit in de staart. LSV krijgt de bal niet weg en de aanvallers van Quick zijn attent op ieder klein kansje. Er wordt aan de lopende band gescoord en de eindstand is 11-6. Eloy en Boaz hebben beiden gescoord maar Len kroont zichzelf tot “Man of the Match” met 9 (!) doelpunten.

Tot nu toe drie gespeeld, drie gewonnen. Kunnen ze deze vorm vasthouden? We gaan het zien, volgende week spelen ze uit tegen S.V. Losser JO9-3. Altijd lastig. Succes team!