Quick’20 houdt de nul in teleurstellende wedstrijd

zondag 25 februari 2024 - Algemeen

Quick’20 klimt wel naar plek zeven, maar de nummers 8 en 9 TVC’28 en MASV hijgen de club, met één punt achter en minder gespeelde wedstrijden, in de nek.

Het ging moeizaam op het zware veld. Quick’20 wou wel, maar het was niet makkelijk tegen MASV, die tot de 80e minuut duidelijk voor één punt kwam. Met een slotoffensief probeerde MASV, via hun sterke wapen de counter, in de laatste 10 minuten toch de volle buit te pakken. MASV trok zich vanaf het begin volop terug en daar had Quick’20 moeite mee. Door het hobbelige veld konden veel combinaties niet goed worden afgerond.

Over de hele wedstrijd gezien was Quick’20 duidelijk de betere en spelbepalende ploeg. Quick’20 kreeg zeker in de tweede helft prima kansen.Echter de uitstekende doelman van MASV wist een doelpunt te voorkomen.

Peter Ilia en Thomas Bosch waren in de 2e helft dicht bij een goal. Thomas Bosch schoot laag in de verste hoek, de keeper kreeg de bal in 2e instantie klem. Peter Ilia kopte met een snoekduik de bal op het doel, de keeper stompte de bal terug en in de rebound probeerde Peter het opnieuw, de keeper hield de bal er liggend uit.

Zo eindigde de wedstrijd zoals die was begonnen met 0-0. Positief was vooral dat de defensie van Quick’20 stond als een huis én Quick’20 eindelijk geen treffer hoefde te incasseren.