Nieuws

Quick’20 wil thuis tegen MASV revanche voor de uitnederlaag

vrijdag 23 februari 2024 - 1e selectie


Quick’20 heeft geleerd van vorige week en wil zaterdagmiddag tegen MASV vanaf het eerste fluitsignaal optimaal geconcentreerd spelen. MASV staat op plek 9 met 23 punten uit 18. Quick’20 staat één plaats hoger met 24 punten en één wedstrijd meer gespeeld.

MASV uit Arnhem is evenals Quick’20 nieuw in de vierde divisie en werd afgelopen seizoen kampioen in de zondag 1e klasse. MASV staat voor Midden Arnhemse Sportvereniging. Het is een echte volksclub met zo’n 600 leden met als slogan “SAMEN STERK”. De partnerclub van MASV is buurman Vitesse uit de Eredivisie. Trainer is sinds vorig seizoen Dennis van Beukering, die daarvoor bij Silvolde en bij de jeugd van Vitesse werkzaam was. Daar werkte hij nog samen met Theo Janssen en Joseph Oosting.

Quick’20 is op zoek naar revanche voor de eerdere uitnederlaag tegen MASV. Op zondag 24 september 2023 haalde MASV in de 5e competitiewedstrijd na 4 nederlagen op rij haar eerste punten met een 1-0 overwinning tegen onze trots. Na de winst op Quick’20 verloren de Arnhemmers tweemaal op rij om daarna in 5 wedstrijden 13 punten bij elkaar te sprokkelen en zo te herstellen van de stroeve competitiestart.

De uitnederlaag bij MASV was een zware teleurstelling voor de zwart-witten die het eerste half uur oppermachtig waren. Na de 1-0 voor MASV in de 27e minuut had Quick’20 wat kleine kansen, MASV was in de 2e helft sterker en miste meerdere goede kansen. Quick’20 zal zaterdag voor de volle winst gaan. Daarvoor is het wel een vereiste dat er over de volle 90 minuten geconcentreerd wordt gespeeld en niet zoals in de laatste thuiswedstrijd tegen AZSV vanaf de 30e minuut.

MASV is een goede ploeg waartegen het verstandig is niet op achterstand te komen. Een scenario zoals tegen AZSV om bij een 0-2 stand toch de volle winst te pakken, is niet gebruikelijk. MASV staat op plek 9 met 23 punten uit 18. Quick’20 staat één plaats hoger met 24 punten en één wedstrijd meer gespeeld. De doelcijfers van MASV zijn 22 om 32, Quick’20 vond 32 keer het net en kreeg er 36 tegen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube