Nieuws

Team van de week: JO19-5

dinsdag 20 februari 2024 - Algemeen


Een loepzuivere hattrick

17 februari 2024, Quick JO19-5 ontvangt S.V. Losser JO19-4. Dit is een bijzondere wedstrijd, het is namelijk de achtste bekerfinale. Het enige dat telt is winst, alle hens aan dek dus!

In de kleedkamer valt meteen op hoe ontspannen de sfeer is. Het is duidelijk, de spelers kennen elkaar goed. Het is een hecht team, ze hebben plezier bij de training en plezier bij de wedstrijden maar samen dat pilsje pakken in de kantine speelt ook echt wel een rol. Wie is de topscorer? Bickel zou het graag zijn maar het is toch echt Sem. Wat gaat het vandaag worden? Trainer Chiel houdt het op 5-0, keeper Ruben houdt het op 3-0. Op naar veld 7 naar scheids Huub Spit en kiek’n wat ’t wordt.

In het eerste kwartier wordt Quick aan alle kanten overlopen, de aanvallers van Losser duiken steeds gevaarlijk op voor de goal van Quick. Het is dat de verdediging en keeper Ruben attent zijn, Losser komt niet tot scoren. En opeens kantelt de wedstrijd: in de 15e minuut zet Quick een goede aanval op en Bram scoort de 1-0. Met deze stand gaan we de rust in. Trainer Chiel vat de eerste helft samen in één woord: rommelig. De opstelling wordt gewijzigd en zo gaan we de tweede helft in.

In deze tweede helft is Quick de bovenliggend partij. De passes komen over, de duels worden niet alleen steviger, ze worden ook gewonnen. Dat alles resulteert in veel balbezit en een grote druk naar voren. Sem laat zien dat hij de topscorer is en wil blijven: hij scoort drie maal in één helft. Een loepzuivere hattrick dus. Vanuit een counter weet Losser te scoren zodat de eindstand 4-1 wordt.

Op naar de kwartfinales van het bekertoernooi. De tegenstander is nog niet bekend. Wordt het Dedemsvaart, Nijkerk of toch Doetinchem? We gaan het zien. Succes team!

Klik hier voor de fotoreportage

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube