Nieuws

Quick’20 gaat voor eerste thuiszege in 2024

vrijdag 16 februari 2024 - 1e selectie


Quick’20 wil morgen tegen AZSV laten zien dat het zonder kleerscheuren uit het carnaval is gekomen.

Het vertoonde spel bij Excelsior’31 en Scherpenzeel geeft alle vertrouwen om thuis de tweede zege te behalen dit seizoen.
AZSV eindigde vorig seizoen op een keurige vierde plek in de zaterdag vierde divisie. Vanaf het huidige seizoen is er geen scheiding meer tussen zaterdag en zondag tot en met de eersteklasse. Daarom ontmoeten promovendus Quick’20 en AZSV elkaar voor het eerst in competitieverband.

Uit won Quick’20 in Aalten met 1-3 op zaterdag 16 september 2023 en AZSV wil vast revanche voor die nederlaag. Daarmee kwam Quick’20 op zes punten uit vier, daarna werd er uit met 1-0 verloren van MASV en haalde Quick’20 in de volgende 8
wedstrijden 14 punten. De laatste vijf duels werd er maar één punt gehaald, de laatste twee wedstrijden in 2023 werden verloren. Het eerste duel in2024 eindigde thuis tegen SDVB in 1-1. De laatste twee wedstrijden werden verloren tegen de nummers 1 en 2.

Eerst werd zeer ongelukkig verloren bij Excelsior’31 met 3-1, afgelopen carnavalszaterdag won Scherpenzeel onverdiend met 2-1.
Het vertoonde spel in die laatste twee wedstrijden is voor Quick’20 hoopgevend voor het vervolg van de competitie. Wel zullen er dan weer wedstrijden moeten worden gewonnen anders komt de gevaarlijke dertiende plek heel dichtbij. Quick’20 staat op plek 11 met 21 punten en AZSV op plaats 5 met 28 punten.Quick’20 scoorde 28 keer met 33 goals tegen en AZSV 25 maal met 21 tegen.

Een mooie opsteker voor Quick’20 is de bekerwinst afgelopenwoensdag met 4-1 tegen eersteklasser De Bataven, waarmee het zich plaatste voor de achtste finale van de het bekertoernooi voor amateurs. Dat deed ook tegenstander AZSV door DSVD te verslaan met 8-0.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube