Nieuws

Kan Quick’20 in carnavalsweekend stunten tegen het sterke Scherpenzeel?

vrijdag 9 februari 2024 - 1e selectie


Quick’20 speelt zaterdag uit in en tegen Scherpenzeel. Een zware dobber tegen de nummer twee van de ranglijst. Het zou geweldig zijn als Quick’20 kan stunten en minimaal een punt naar de carnaval vierende Boeskoolstad brengt.

In de eerste wedstrijd van de competitie speelde Quick’20 thuis tegen Scherpenzeel en was het op de eerste 25 minuten na kansloos. Met als gevolg een 0-3 nederlaag. Inmiddels is de 2e helft van de competitie gestart. Tot dusver voor Quick’20 niet erg succesvol met maar één punt uit 2 wedstrijden. Eerst thuis gelijk tegen Barneveld, 1-1 en afgelopen zaterdag 3-1 verlies bij Excelsior’31.

Het spel was vorige week zeker de eerste helft uitstekend, maar op de beslissende momenten sloegen de Rijssenaren toe, terwijl Quick’20 onoplettend verdedigde en een penalty miste op een cruciaal moment bij de stand 2-1. Quick’20 verloor de laatste 2 duels in 2023 en haalde in 2024 één punt uit twee. Tijd voor een ommekeer, omdat anders de ploegen die eronder staan wel erg dichtbij komen.

Quick’20 heeft 21 punten en Scherpenzeel 36 punten uit 17 duels. Scherpenzeel heeft  een doelsaldo van plus 21 (36 om 15) en Quick’20 heeft een doelsaldo van min 4 (27 om 31). Scherpenzeel heeft een sterk team en staat niet voor niets tweede op de ranglijst. De club speelt op Sportpark De Bree Eikenlaan 6.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube