Nieuws

Kinderen in Nepal dolblij met voetbalkleding van Quick’20

dinsdag 6 februari 2024 - Algemeen


Quick’20 heeft er weer een flinke groep fans bij. Het zijn supporters op grote afstand, want ze wonen helemaal in Nepal.

Wat deze bijzondere supportersschare met onze mooie club heeft? Welnu, ze zijn wederom in voetbalkledij van Quick’20 gestoken. Het Kiran Fonds ondersteunt de allerarmste jongens en meisjes in Nepal met een goede opleiding.

Ellen Slotman is bestuurslid van de stichting en bedankt Quick’20 voor de hartelijke ondersteuning. Al in augustus 2020 kreeg het Kiran Fonds de voetbalkleding en tassen van Quick’20, maar door corona konden de spullen niet naar Nepal gebracht worden.

De afgelopen kerstvakantie en ook eerder in 2023 is eindelijk een deel van de kleding en tassen naar Nepal gebracht. ‘De rest nemen we aankomend bezoek in november mee. Een deel van de kinderen heeft dus nu trainingspakken ontvangen en zijn er super blij mee’, aldus Ellen Slotman. Ze heeft foto’s van de blije kinderen, en ook een filmpje meegestuurd om Quick’20 te bedanken.

Ellen Slotman

Namens bestuur Kiran Fonds

Bekijk hieronder het bedankje uit Nepal

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube