Nieuws

De Quick-jeugd kon altijd rekenen op Ben Hommels (1936 – 2024)

maandag 5 februari 2024 - Algemeen


Op 87-jarige leeftijd is afgelopen zaterdag ons lid van verdienste Ben Hommels overleden. Ben was vele jaren van grote waarde voor de jeugdafdeling.

 

Ben Hommels stond zo’n 25 jaar elke woensdagmiddag op het veld om de jongste jeugd te trainen. In 2020, het jaar dat Quick’20 het eeuwfeest vierde, was Ben 70 jaar lid van Quick’20.

Binnen de D-groep doorliep hij als leider alle teams, van D10 tot D1. Altijd goed gemutst, altijd een lach op het gezicht en altijd enthousiast. Hij had in die tijd spelers als Wout Droste, Alexander Bannink en Tim Breukers onder zijn hoede.Vanaf 1996 al trainde hij dus de jongste jeugd op de woensdag. In het jubileumboek, waarin hij samen met de jongste vrijwilliger van de club werd geportretteerd, zei hij: ‘Ze zien me wel als een opa-figuur, maar ik wil ze nog steeds wat leren.’

Na corona, toen zijn gezondheid langzaam achteruit ging, keerde Ben niet meer terug op het veld. Voor zijn 40-jarig jubileum als vrijwilliger werd hij benoemd tot lid van verdienste. Quick’20 verliest met Ben Hommels een gouden vrijwilliger met een grote passie en liefde voor onze club en voor het begeleiden en trainen van jeugdige voetballers in het bijzonder. Hij was een graag geziene gast in het clubgebouw, ook het kaarten was een grote hobby van Ben.

Komende woensdag kan er in uitvaartcentrum DELA In Pace van 18.15 tot 19.15 uur afscheid van Ben genomen worden en kan de familie gecondoleerd worden. 

Wij wensen de familie de komende tijd alle sterkte toe om het verlies te verwerken.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube