Nieuws

2e Spelregelquiz bij Quick’20 groot succes!

maandag 5 februari 2024 - Algemeen


In een coproductie van scheidsrechtersvereniging NOT en onze eigen scheidsrechterscommissie vond er op vrijdag 26 januari een spelregelquiz plaats. In 4 ronden streden totaal 8 teams van 3 personen tegen elkaar. Na de laatste ronde bleken uiteindelijk Thomas de Kroon en Mik Kemna op de plekken 1 en 2 te zijn geëindigd.

Voor hen, en trouwens ook voor alle andere aanwezigen, zorgden de scheidsrechtersvereniging en Quick’20 voor leuke prijzen. Hieronder een foto van de deelnemers met daarbij ook de organisatoren en leden van de scheidsrechtersvereniging Robbie Rakers en Pim Weghorst die de quiz gaven. Dit smaakt naar meer! Volgend jaar januari 2025 zullen we de 3e editie gaan organiseren.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube