Nieuws

Team van de week: JO13-4

vrijdag 2 februari 2024 - Algemeen


Wat gaat het worden?

27 januari 2024, Quick JO13-4 ontvangt DSVD uit Deurningen. De eerste wedstrijd in een hogere en dus zwaardere competitie. De vraag is: wat gaat het worden?

Vorig jaar augustus zijn 2 teams samengevoegd om zo JO13-4 te worden en te gaan spelen op het grote veld. In het begin was het zoeken naar de balans en die werd in de tweede helft van het najaar gevonden. De laatste 7 wedstrijden werden namelijk gewonnen! Maar plezier is leidend, het is geen prestatieteam.

Op de vraag wie de topscorer is vallen 2 namen, Hans en Siebe. Wie het ook is, beiden zeggen dat Julian vandaag gaat scoren. Keeper Guus wil vooral zijn doel “schoonhouden”. We weten niet hoe sterk de tegenstander is maar trainer Özkan waagt zich toch aan een voorspelling: 3-2. Teammanager Patrick is wat voorzichtiger en verwacht een gelijkspel. Op naar scheids Benno Smidt op veld 4 en kiek’n wat ’t wordt.

Vanaf de aftrap is zichtbaar dat DSVD gekomen is om de punten mee naar huis te nemen. Veel druk op de bal en het is meteen heel dreigend rond de 16 van Quick. Het is niet de vraag of er gescoord wordt maar wanneer. DSVD scoort de openingstreffer in de 5e minuut. De eindstand wordt 0-5. Conclusie: deze tegenstander was (in ieder geval vandaag) te sterk.

De score had nog hoger kunnen zijn maar de verdediging van Quick liep veel gaten dicht en keeper Guus liet zien dat hij in vorm is en had een paar prachtige en dappere reddingen in huis. Had Quick een doelpunt verdiend? Zeker wel, Hans schoot op de paal en (aangeschoten?) hands van de tegenstander in hun strafschopgebied werd niet bestraft. En nu? Concentreren op de volgende wedstrijd, volgende week uit naar Achilles ’12 JO13-2JM. Wat gaat het worden? Geen idee, we gaan het zien. Succes team!

Bekijk hier de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube