Nieuws

Quick’20 onbevangen naar koploper Excelsior’31

vrijdag 2 februari 2024 - 1e selectie


Quick’20 staat zaterdagmiddag voor de zware opgave om Excelsior’31 pootje te lichten. De club uit Rijssen is koploper met 35 punten na 16 gespeelde duels. Voor Excelsior’31 is er alles aan gelegen om drie punten te pakken, omdat het de hete adem van de concurrenten VVOG en Scherpenzeel in de nek voelt.

Quick’20 staat op respectabele afstand op een zevende plek met 14 punten minder dan de koploper. De ploeg van trainer Erik Hazewinkel speelde vorige week op eigen veld met 1-1 gelijk tegen SDV Barneveld. Quick’20 richt zich op een plekje net onder de top, want in de eerste seizoenshelft bleek al wel dat een tegenstander als Excelsior’31 van een ander kaliber is. De Rijssenaren zijn al volop bezig om de selectie voor het nieuwe seizoen in te vullen en dan hopen ze in de derde divisie uit te komen. De huidige trainer Jos van der Veen neemt afscheid en wordt in de zomer opgevolgd door Michel Steggink die we nog kennen van Quick’20.

Quick-trainer Erik Hazewinkel moet in Rijssen de nodige spelers missen. Peter Ilia is geschorst en Thomas Bosch, Loed Keizer, Mike Tanke, Yannick Heskamp en Lennart Jansink zijn geblesseerd. Maar gelukkig heeft Quick’20 een brede selectie en bovendien hebben ‘we’ niets te verliezen tegen de koploper.

Het duel op sportpark De Koerbelt aan de Arend Baanstraat in Rijssen begint zaterdag om 14.30 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube