Nieuws

Tom ter Bruggen schuift door naar Quick onder 23; Jasper Bijkerk nieuwe trainer van JO19-1

woensdag 31 januari 2024 - Algemeen


Bijzonder nieuws van het trainersfront! Tom ter Bruggen is komend seizoen trainer van Quick’20 onder 23 jaar. Bij het hoogste jeugdelftal, JO19-1, wordt Tom opgevolgd door Jasper Bijkerk.

Een mooie en bovenal verdiende promotie voor Tom ter Bruggen natuurlijk. Het hoeft nauwelijks betoog wat hij allemaal heeft neergezet met JO19-1, oftewel het A1-elftal van Quick’20. Kampioenschappen, bekerwinst; de schalen pasten niet meer onder zijn kussen. Mooi dus dat hij zijn werk nu kan voortzetten bij de talenten van Quick’20 onder 23 jaar.

Dat betekent komend seizoen een nieuw gezicht voor de groep van JO19-1. Jasper Bijkerk (27) woont in Oldenzaal. Hij is in Denekamp al jaren jeugdtrainer bij SDC’12. Ook is hij al drie seizoenen actief als trainer in de FC Twente/Heracles Almelo-academie, nu is hij hoofdtrainer van het ‘onder 13’. Ook is hij op dit moment assistent-trainer bij het eerste elftal van SDC’12. Hij is bovendien bezig om het TC2-diploma binnen te halen.

Jasper is super enthousiast over zijn nieuwe uitdaging bij Quick’20. ‘Het vooruitzicht om bij Quick’20 te werken, een club die sterk de nadruk legt op ontwikkeling en prestaties, is voor mij een prachtige uitdaging. Ik kijk er enorm naar uit om mijn passie en ervaring in te zetten en samen met het team succes te behalen’, aldus Jasper.

Natuurlijk wensen wij Tom en Jasper komend seizoen alle succes én plezier!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube