Nieuws

Geslaagde nieuwjaarslunch van Quick’20

woensdag 31 januari 2024 - Algemeen


Quick’20 hield afgelopen zondag haar traditionele nieuwjaarslunch. Uitgenodigd waren de commissieleden, ereleden, sponsors van Quick’20, maar ook het college van B&W van de gemeente Oldenzaal, dat vertegenwoordigd werd door wethouder Rob Christenhusz.

Omdat voorzitter Eddy Gelhever vanwege vakantie afwezig was, sprak penningmeester Gert-Jan Oude Voshaar de aanwezigen in de bestuurskamer toe. Ook Rob Christenhusz nam het woord, waarna iedereen zichtbaar genoot van het lunchbuffet, dat bereid was door onze eigen vrijwilligers. Daarna was iedereen getuige van het 1-1 gelijkspel tegen SDV Barneveld.

Hierbij een impressie van de middag.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube