Nieuws

Quick’20 moet tevreden zijn met één punt

zondag 28 januari 2024 - 1e selectie


Quick’20 speelde gelijk tegen SDV Barneveld en steeg daarom geen plek op de ranglijst. Met de 1-1 eindstand mochten beide teams wel tevreden zijn op een zwaar te bespelen veld.

Het spel ging de eerste 35 minuten mooi op en neer met de eerste kleine kans voor Ryan Snelders die op het middenveld speelde voor de geblesseerde Thomas Bosch. Hij schoot van 20 meter bikkelhard op de goal, de keeper kon de bal ternauwernood wegstompen. De volgende kans was voor SDVB, maar een prima kopbal naar de linker benedenhoek werd door keeper Niels Ensink op schitterende wijze tot corner verwerkt. Even later lukte het de alleen op de doelman afkomende Jesse Kip niet om te scoren.

In de 35e minuut maakte Zakaria el Biyar de 0-1 door een goede steekpass doeltreffend af te ronden. Daarna kwam Quick’20 even in de problemen. Vlak voor rust had het wel een kans op de gelijkmaker, de halve omhaal van Lars Getkate stompte de keeper van SDVB tot hoekschop. Yannick Heskamp moest in de 42e minuut geblesseerd het veld verlaten. Zijn vervanger was Ruben dHollosy. Ruststand 0-1.

Na rust was Quick’20 beter dan de eerste door wat aanvallender te spelen, echte kansen waren er in het begin weinig. SDVB claimde een penalty nadat hun doelpuntenmaker in het doelgebied onderuit werd gehaald. Quick’20 ging op jacht naar de gelijkmaker en dat lukte in de 72e minuut. Daarvoor was wel een penalty nodig die werd gegeven na een handsbal van de tegenpartij. Tim Zwienenberg benutte deze kans koelbloedig, 1-1.

Daarna probeerden beide teams de winnende goal te scoren en was Quick’20 daar nog het dichtste bij toen Jesse Kip alleen op het doel af ging. Hij werd echter afgevlagd voor buitenspel door de assistent-scheidsrechter. Met de 1-1 eindstand mochten beide teams tevreden zijn. Het veld was overigens zwaar te bespelen. Maar zolang op het hoofdveld van natuurgras kan worden gespeeld, zonder het veld voor de rest van het seizoen te verpesten, verdient dat qua beleving en entourage altijd de voorkeur.

Vierde divisie D. Quick’20 – SDV Barneveld 1-1 (0-1). Score: 35. Zakaria el Biyar 0-1, 72. Tim Zwienenberg 1-1.

Quick’20: : Niels Ensink, Wout Droste, Bart Huyts (78. Furkan Akova), Yannick Heskamp (42. Ruben D’Hollosy),Tim Zwienenberg, Gijs Olde Scholtenhuis, Ryan Snelders (67. Mike Tanke), Luuk Geelen, Frank Eulderink, (78 Cas Goorhuis Oude Sanderink). Jesse Kip, Lars Getkate (78. Yusuf Koroma).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube