Nieuws

Pakt Quick’20 de kans om een plek te stijgen in de stand?

vrijdag 26 januari 2024 - 1e selectie


Quick’20 wil de tweede competitiehelft goed starten tegen SDV Barneveld. De doelstelling is te eindigen op een van de plekken vijf tot en met acht in de stand. Om die doelstelling te realiseren kan tegen SDVB een eerste stap worden gezet.

Die ploeg staat met 22 punten op de zesde plaats, eentje hoger dan Quick’20 dat er 20 heeft. Bij een overwinning klimt Quick’20 een plek. SDVB wil natuurlijk revanche voor de thuisnederlaag . Dat was op 2 september 2023 toen Quick’20 te gast was bij SDV Barneveld, dat over een schitterende accommodatie beschikt. De wedstrijd was niet op het hoofdveld omdat daar nieuw kunstgras werd gelegd. Quick’20 won zeer verrassend met 1-2.

Na rust kwam Quick’20 er niet meer aan te pas. Citaat van toen: „Over die tweede helft kan ik heel kort zijn: we hebben alleen maar verdedigd”, zei trainer Erik Hazewinkel. „We zijn onze helft niet af geweest. Het was spannend, maar we trokken het op karakter over de streep. We hielden de boel knap dicht. Conditioneel was het ook lastig, we hebben nog te weinig spelers die het negentig minuten volhouden op dit niveau.”

Quick’20 begon het seizoen met zes punten uit de eerste vier wedstrijden waarbij thuis duidelijk werd verloren van de nummers 1 en 2 Scherpenzeel en Excelsior’31. Uit werd gewonnen van SDVB en AZSV. De 6 wedstrijden erna leverden maar 5 punten op.  De 2e periode werd echter uitstekend begonnen met drie overwininningen op rij en tegen Be Quick 1887 eindelijk de eerste thuiswinst. De laatste 2 duels In 2023 werden verloren.

Op de website van Quick’20 staat onder Quick-TV een prachtig Interview met Erik Hazewinkel waarin hij vertelt hoe de vierde divisie tot nu is bevallen. Quick’20 is gaandeweg de competitie duidelijk gegroeid qua spel en het is nu zaak dat ook dit jaar te laten zien. Daar kan dus tegen SDVB een begin mee worden gemaakt. Quick’20 gaat voor de 2e thuiszege!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube