Nieuws

Erik Hazewinkel tot medio 2025 bij Quick’20

zaterdag 23 december 2023 - 1e selectie


Quick’20 heeft het contract van trainer Erik Hazewinkel met een jaar verlengd. De Oldenzaler is bij de zwartwitten bezig aan zijn eerste seizoen.

Onder leiding van Erik Hazewinkel bezet Quick’20, dat afgelopen seizoen naar de vierde divisie promoveerde, momenteel de zevende plek. De Oldenzalers hebben 20 punten uit 15 duels en moeten de zevende plek delen met VV Buitenpost en TVC’28.

Erik Hazewinkel is erg blij met de contractverlenging. ‘Ik voel aan alles dat ik erg veel zin heb om door te bouwen met elkaar’, reageert hij. ‘We maken mooie stappen en er zit nog rek in. Het belangrijkste is dat we plezier hebben met elkaar. En aangezien de spelersgroep en het bestuur ook tevreden zijn over de samenwerking is er dus alle reden om een seizoen door te gaan met elkaar.’

Quick’20 hervat het seizoen volgend jaar op zaterdag 20 januari. Dan spelen de Oldenzalers de uitwedstrijd bij koploper VV Scherpenzeel.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube