Nieuws

Team van de week: Quick’20 JO12-4

dinsdag 19 december 2023 - Jeugd


Harder werken!

Zaterdag 19 december 2023: Quick JO12-4 ontvangt Avanti W. JO12-2 uit Enschede. De laatste speelronde van dit jaar is meteen een belangrijke. Verliezen is geen optie!

Bij verlies vandaag kan Quick zakken naar de 3e of zelfs naar de 4e plek. De opdracht is daarom duidelijk: er moet gewonnen worden! Maar dat zal niet eenvoudig zijn, Avanti is een goede ploeg. Het gaat er dus om spannen.

Het team is nog maar kort bij elkaar maar heeft laten zien dat ze goed kunnen samenspelen. Waarom? Ze gunnen elkaar de bal. Winnen gaat ze gemakkelijk af met topscorers Job en Ekram en een solide keeper (Loek). De selectie is compleet vandaag, iedereen is inzetbaar. In de kleedkamer wordt de tactiek doorgenomen en de opstelling wordt op details aangepast. Vandaag is Jesper de aanvoerder. Trainers Jarno en Ton voorspellen beiden dat het 4-2 gaat worden. Vol vertrouwen naar het veld. Kiek’n wat ’t wordt.

Avanti heeft geen wissels en een paar spelers zijn niet helemaal fit. Zegt hun trainer. Makkie zou je denken maar dat blijkt een geheel verkeerde gedachte. Vanaf de aftrap zet Avanti veel druk en Loek moet meteen laten zien dat hij in vorm is. Maar het kan niet uitblijven, in de 12e minuut scoort Avanti. Het antwoord van Quick komt snel, Ekram scoort in de 15e minuut. Maar het loopt niet echt lekker bij Quick.

Wat doe je als het niet loopt? Inderdaad, harder werken! Het team zet een tandje bij, Jesper en Tyson scoren maar Avanti blijft stormen en scoort ook weer. Al met al is dit een meeslepend gevecht geworden. In het nieuwe jaar start de nieuwe competitie, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Hou dit team in de gaten, daar zit veel potentie in!

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube