Nieuws

Team van de week: Quick JO12-1JM

dinsdag 12 december 2023 - JO12-1


De bal wil er niet in…

Zaterdag 9 december 2023: Quick ’20 JO12-1JM ontvangt S.V. Losser JO12-1JM. Er staat heel wat op het spel vandaag, bij verlies komt het degradatiespook in beeld.

Langs de lijn mompelt iemand iets over witte zakdoekjes maar daar is het nog echt te vroeg voor. Hoe komt het dat dit team in de gevarenzone staat? Kort samengevat: iedere wedstrijd zijn er kansen genoeg maar de bal wil er gewoon niet in.

Het team is dit seizoen ontstaan door spelers uit 4 teams samen te voegen. Een gemengd team, jongens en meisjes die samen spelen. Spelplezier is natuurlijk belangrijk maar het is uitdrukkelijk een prestatieteam. Trainer Willem Huitink legt in de kleedkamer de nadruk op wat er vandaag absoluut moet gebeuren: winnen. Dus volle bak er tegen aan maar geen gekke dingen doen. Topscorer Abel weet wat hem te doen staat: scoren! Willem voorspelt een eindstand van 5-2. Optimistisch hoor, de bal wil er toch niet in? Kiek’n wat ‘t wordt.

Op het veld is Quick vanaf de aftrap dominant, heeft veel balbezit en krijgt meteen ook veel kansen. Maar het team oogt nerveus en is misschien daardoor in de afwerking onnauwkeurig en niet effectief. Wat ook gezegd moet worden: de keeper van Losser is echt op dreef. Op het spel en de inzet is verder niets aan te merken: goed positiespel, hoge balsnelheid, duels aangaan. Inderdaad volle bak. In de 7eminuut wordt de ban gebroken: Sanne scoort.

Losser krijgt ook kansen, vooral hun spelhervattingen zijn gevaarlijk maar de keeper van Quick laat zich niet verrassen en houdt z’n doel schoon. Voor Quick scoren vervolgens Maxime, Lizz en Guus waardoor de eindstand 4-0 wordt bereikt. Hoezo de bal wil er niet in? Hallo, vier keer!! De evaluatie van Willem bestaat uit één woord: “top!”. Komende week moet thuis ook gewonnen worden van Bon Boys. Altijd lastig. Succes team!

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube